UN INCENDI CREMA PART DE LES INSTAL·LACIONS DE RÀDIO TORDERA. TOT APUNTA QUE LES CAUSES DE L’INCIDENT VA SER UNA AVERIA ELECTRICA.


Un incendi de poques dimensions va cremar ahir a la nit part de les instal·lacions de Ràdio Tordera. El foc va començar en un dels estudis de gravació de l’emissora.
Tot i que els pèrits estan estudiant les causes de l’incident, tot apunta que es tracta d’una averia elèctrica.

El mateix director de l’emissora, Albert Sabater, va ser qui es va trobar amb l’incendi passades les deu de la nit, quan va anar a comprovar l’estat de l’emissora després que els tècnics de Fecsa Endesa hi treballessin durant tot el dia solucionant problemes elèctrics.
Tot i que la Policia Local va poder extingir el foc amb els mateixos extintors de l’emissora, dues dotacions de bombers es van desplaçar fins al lloc dels fets. La zona més malmesa per l’incendi ha estat el segon pis de l’edifici, on justament hi ha ubicats els estudis d’emissió i gravació que han quedat malmesos pel fum.

Des d’ahir els responsables de l’emissora estan avaluan els danys causats per l’incendi. Ràdio Tordera va reemprendre ahir les emissions en període d’emergencia, des del centre emissor, ubicat a Mas Reixach.

Ràdio Tordera celebra aquest any el 25è aniversari de la seva fundació. Des dels inicis, l’emissora municipal ha apostat per fer una programació pròpia de contingut i, sobretot, molt enfocada a la informació d’àmbit local i comarcal.
Actualment l’emissora compta amb més de 40 col·laboradors que emeten programes de dilluns a diumenge des de les vuit del matí fins a les deu de la nit.
En aquest sentit, divendres passat Ràdio Tordera va participar al lliurament de premis de la comunicació “Comunicàlia”.
El programa de Ràdio Tordera “Bon dia menuts”, que s’emet de dilluns a divendres de 8 a 9 del matí, va ser escollit finalista del premi Rosalia Rovira de comunicació.