Mesures especials pel COVID-19 als cementiris de Tordera per Tot Sants


Els cementiris vell i l’estany de Tordera, esperen incrementar els visitants per la diada de Tots Sants i els dies previs i posteriors a la data. Per tal d’evitar aglomeracions i reduir el risc de contagi, s’establiran unes mesures especials. L’horari d’obertura serà de 9 del matí a 18:30h de la tarda. A més, des de dijous i fins diumenge durant el matí i la tarda, el personal de la brigada municipal serà al cementiri per ajudar en aquelles tasques de suport i manteniment que els visitants necessitin. Al cementiri hi haurà dispensadors de gel hidroalcohòlic i Protecció Civil i Policia Local faran controls d’aforament. 

La parròquia de Tordera, per la seva banda, ha informat que aquest any les celebracions de les misses dels difunts tindran lloc a la parròquia i no al cementiri com s’havien celebrat darrerament. Les eucaristies tindran lloc el dia 1 a les 11:00h i el dia 2 a les 19:30h.