Protecció Civil recorda que aquest any no es pot fer l’activitat de “truc o tracte” relacionat amb Halloween


Protecció Civil de la Generalitat, davant la proximitat de la festivitat de Tots Sants els dies 31 d’octubre i 1 de novembre, ha presentat al PROCICAT les principals recomanacions per tal de celebrar aquesta festa amb seguretat i complint totes les mesures i restriccions per la COVID-19.

A nivell general, cal tenir en compte el marc normatiu actual que prohibeix les trobades i reunions de més de 6 persones tret que siguin totes convivents, tant en l’àmbit públic com privat; la prohibició del consum compartit de begudes alcohòliques a la via pública; la prohibició de fumar a la via pública i espais a l’aire lliure si no es pot respectar la distància interpersonal de 2 metres, i, finalment, l’ús obligat de la mascareta.

A Tordera, Policia Local i Protecció Civil faran un seguiment de la jornada. Aquest any no es pot fer l’activitat de “truc o tracte” en la qual els infants van disfressats casa per casa per demanar llaminadures. El regidor de Seguretat, Rafa Delgado fa una crida a les responsabilitat dels pares per evitar que els seus fills celebrin el Halloween.

rafa halloween

Les recomanacions afecten, d’una banda la celebració de la Castanyada i Halloween sobretot la tarda-nit del 31 d’octubre, i de l’altra la visita als cementiris el dia 1 de novembre per retre el tradicional culte als difunts.