Suspesa l’activitat esportiva del municipi amb el tancament dels equipaments i centres esportius


Un cop fort novament per l’esport torderenc. Les noves mesures aprovades pel procicat i publicades al DOGC fan que l’activitat esportiva quedi suspesa excepte la del primer equip del CPTordera. De moment, la competició estatal de l’OK Lliga Plata no ha estat cancel·lada per la Reial Federació Esportiva de Patinatge i malgrat no ser del tot professional, el conjunt groc i vermell podrà seguir amb la planificació de la temporada. La resta d’entitats i clubs han vist com les mesures s’han carregat el seu dia a dia. Tal i com diu la normativa, els equipaments esportius han d’estar tancats i aquí també s’hi ha d’afegir el CEM Tordera que tampoc podrà obrir les seves portes.

L’única excepció que contempla el procicat és l’activitat esportiva individual a l’aire lliure i entre municipis limítrofs. Aquesta es podrà realitzar dins de l’horari establert i que no estigui dins del confinament nocturn.