L’Ajuntament estudia instal·lar radars de control de velocitat al municipi


Tordera tindrà radars de control de velocitat. Per posar fre a les infraccions en la mobilitat, l’alcalde de Tordera, ha avançat, en declaracions a Ràdio Tordera, que estan estudiant la possibilitat de posar radars de control de velocitat a diferents punts del municipi.

Davant l’increment de velocitat d’alguns vehicles dins el terme municipal de Tordera, el consistori ha decidit començar a sancionar als infractors per garantir la mobilitat i seguretat al poble. L’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia, demana consciència i respecte a les indicacions de velocitat.

alcalde radars 1

L’alcalde de Tordera ha avançat alguns dels punts crítics de velocitat del municipi.

alcalde radars 2

No només hi haurà radars fixos, sinó que també hi ha la voluntat de posar en marxa radars mòbils a tot Tordera. Alguns dels radars anirien instal·lats conjuntament amb les càmeres de seguretat.