Localitzen a Tordera la nena desapareguda a la sortida de l’Escola El Far de Calella


Els Mossos d’Esquadra van trobar ahir sana i estàlvia a l’Amèlia, la petita de 3 anys que aquest dimecres havia desaparegut a Calella quan un home d’edat avançada l’hauria recollit a l’Escola El Far, minuts abans de l’hora de sortida, segons han confirmat fonts oficials a Ràdio Calella TV. Segons sembla, no tenia autorització dels seus pares, que ràpidament van avisar a la Policia Local. Sortosament se la va localitzar gairebé tres hores després a Tordera, en bon estat de salut, però no n’han transcendit més detalls pel moment.  Escoltem l’inspector de l’àrea de mossos d’esquadra a Arenys de Mar, Salvador Rosell en declaracions a Ràdio Arenys.

Rosell mossos

Policia Local de Tordera informava ahir que la coordinació entre els mossos d’esquadra i la Policia Local havia permès localitzar a través de les càmeres de vigilància la nena. La investigació, a càrrec dels Mossos d’Esquadra continua oberta.