Els comerciants de Tordera demanen que es consumeixi al poble i s’ajudi a les botigues de proximitat


L’Associació de comerciants de Tordera Centre engeguen aquest dies una campanya per fomentar el consum de proximitat. “Aquesta tardor més que mai. Jo compro, consumeixo i cuido a Tordera”, amb aquest eslògan en positiu els comerciants volen incentivar el comerç de proximitat. Ho explica el president de l’entitat, Josep Borrell.

comerciants 1

Borrell reconeix que els bars, restaurants i estètiques estan patint econòmicament aquesta aturada de 15 dies.

comerciants 2

Els comerciants apunten que les darreres instruccions no només perjudiquen a bars o restaurants sinó que la resta de botigues també han notat una davallada en les compres.

comerciants 3

Josep Borrell confia que  la campanya de Nadal es mantingui pel bé del comerç.

comerciants 4

Els missatges es focalitzen en posar en valor els beneficis que l’existència del comerç de proximitat aporta a Tordera, com la cohesió social, la seguretat, el foment de la convivència entre el veïnat, la configuració de l’espai urbà, l’activitat econòmica arrelada o l’ocupació, a banda del tracte personalitzat i professional