TORDERA RECULL 8034,63 EUROS PER LA MARATÓ DE TV3 DEDICADA ENGUANY CONTRA EL CANCER. 20 ENTITATS I ASSOCIACIONS DE TORDERA COL·LABOREN AMB LA MARATÓ, INSTAL·LANT 18 PUNTS DE RECOLLIDA EN EL MERCAT DOMINICAL.


Tordera ha aconseguit, un any més, una xifra espectacular a favor de la Marató de Tv3, dedicada enguany a l’alzeimer i altres malalties del cervell. En total les guardioles instal·lades en divuit punts del mercat setmanal units a l’aportació de l’Ajuntament sumen una xifra global de 8063 euros. Vint entitats del poble van participar en la recollida de donatius, que va mobilitzar unes 150 persones. El regidor de participació ciutadana, Josep Llorens feia un balanç positiu de la jornada.

Els catalans van convertir, un any més, la Marató de TV3 en un exercici de solidaritat col·lectiva. La xifra provisional de recaptació a Catalunya és de 5 milions i mig d’euros, una dada que s’incrementarà en els propers dies.