Demà tindrem una donació de sang amb cita prèvia


Aquest dijous hi ha una nova jornada de donació de sang a Tordera. El Banc de Sang i de Teixits de Catalunya convida a tothom a donar sang darrera al pavelló municipal, situat a l’avinguda dels països catalans.

L’horari de donació de sang és durant el matí de 10:00h a 14:00h i de 17:00h a 21:00h durant la tarda. Degut a les mesures sanitàries establertes per la crisi, és imprescindible inscriure’s prèviament per demanar hora. D’aquesta forma es vol garantir una higiene absoluta i evitar aglomeracions. La tècnica de promoció del Banc de Sang, Alícia Martín, explica el funcionament.

banc sang 1

Per a fer-ho, els interessats s’han d’inscriure al web de donació de sang (https://donarsang.gencat.cat/ca/). Martín explica quin procés se seguirà un cop els usuaris arribin a donar sang.

banc sang 2

La sang té una durada limitada; per això cada dia fan falta entre 800 i 1.000 donacions de sang a Catalunya.

El Banc de Sang manté la campanya #etsIMPRESCINDIBLE, per fer més visible la importància del donant de sang i especialment en situacions de crisi com la que hem viscut.