El CFTordera es torna a reinventar per fer front a la segona aturada esportiva


El Club Futbol Tordera, com la resta d’entitats esportives, s’han hagut de resignar amb l’aturada forçada i obligatòria de les competicions esportives. En un moment on els equips base ja havien agafat el ritme i tenien encarrilats els primers partits de lliga, des de la coordinació de l’entitat conjuntament amb els entrenadors han vist trencada la planificació esportiva. El coordinador del club Oriol Vila compartia la seva opinió recalcant que ell hagués fet un any de formació tenint en compte les circumstàncies.

Vila suspensio situacio cftordera 1

Vila explicava que els grups i la competició ja estava tot programada i que s’hauran de buscar dies entre setmana per recuperar el calendari.

Vila suspensio situacio cftordera 2

Des del club són pessimistes amb el retorn a la competició i creuen que la federació catalana de futbol es podria plantejar reactivar les lligues a partir del gener.  Oriol Vila va explicar que de moment no han tingut cap cas de Covid-19 i han decidit suspendre les activitats del Halloween i Castanyada. Pel que fa a l’accés de públic als partits del primer equip, el coordinador és optimista i creu que quan es reiniciï l’opció serà estudiada amb més detall per poder aplicar-la.

Pel que fa a les noves mesures que s’apliquen des d’aquesta setmana, l’entitat ha presentat un nou calendari d’entrenaments per tal de poder adaptar la capacitat del camp als equips que entrenen i que han de finalitzar les seves sessions abans de les 21h.