LA REGIDORA D’ENSENYAMENT, MARIA ANGELS CAYRO, AVANÇA QUE LES OBRES DE LA LLAR D? INFANTS MUNICIPAL SEGUEIXEN EL RITME PREVIST.


Les obres de la llar d’infants municipal avancen a bon ritme, segons la regidora d’ensenyament, Maria Angels Cayro. La regidora explica que, fins avui, els operaris han treballat en les tasques de fonamentació i en la instal·lació de la plataforma que suportarà el mòdul que s’instal·larà a mitjans del mes d’octubre.

La regidora M. Àngels Cayró ha manifestat que la llar d’infants municipal podrà donar servei a partir del mes de gener. Mentrestant, demà és farà una reunió amb els pares per explicar que provisionalment s’acondicionarà el local del niu del xot, per desenvolupar el servei, a l’espera de les noves instal·lacions.

El nou equipament estarà situat als terrenys municipals del carrer Amadeu Vives (prolongació del carrer Bruc), prop de Can Comte.