IniciAppEl ple municipal aprova la moció sobre la jornada contínua als centres...

El ple municipal aprova la moció sobre la jornada contínua als centres educatius

Ciutadans va portar a vot, durant el darrer ple, la possibilitat de poder escollir el tipus de jornada lectiva a les escoles i l’aposta per la implantació de la jornada continua, en tots els centres del territori català que ho sol·licitin. Aquesta jornada no alteraria la quantitat d’hores lectives ni de menjador, ni tampoc les hores d’entrada i recollida d’aquelles famílies que no ho desitgin, però permetria una reorganització de l’horari actual. La portaveu de Ciutadans, Miriam Rocabruna, exposa alguns dels avantatges de la jornada continua.

CS jornada

Des de la CUP, Oriol Serra explicava que la solució està en una reforma en profunditat, per això el grup municipal votava en contra.

CUP jornada

Per part de +Tordera, Xavier Pla votava a favor i argumentava que cal ser valents.  

+Tordera jornada

El regidor d’En Comú Podem Tordera, Salvador Giralt, instava a la Generalitat a fer un estudi de conveniència sobre l’opció de la jornada continua.

Podem jornada

Des del grup municipal d’Esquerra Republicana, Gent de Tordera i Jovent Republicà s’argumentava que han estat obviades “moltes de les conseqüències” que suposa la implantació de la jornada continua. Tot i estar d’acord amb una part de la moció presentada, el seu vot era desfavorable. Escoltem la regidora Cinta Alcàcer.

ERC jornada

Per part del PSC, Toñi García explicava que “les escoles tenen una realitat molt diferent” i defensava l’autonomia de cada centre escolar.

PSC jornada

El regidor d’ensenyament Pau Megías argumentava que des de Junts x Tordera es creu que la jornada continua pot ser un encert degut a la situació sanitària.

JxTordera jornada

La moció va ser aprovada amb 11 vots a favor i 6 en contra.

ÚLTIMES NOTÍCIES