Les entitats i la regidoria d’esports fan esforços per quadrar horaris d’entrenaments davant del tancament dels equipaments a les 21h


Les noves mesures imposades pel Procicat per combatre els rebrots de la Covid-19 i el toc de queda vigent des de diumenge, tenen una afectació directe a l’esport amateur del municipi. Des de la regidoria d’esports conjuntament amb les entitats esportives han hagut de coordinar-se durant les darreres hores per tal d’encabir i modificar els entrenaments de la setmana. Amb la normativa del tancament dels equipaments a les 21:00 hores, molts equips veuran reduïts els dies i el temps d’entrenament. Pau Megias és el regidor d’esports.

Megias horaris entrenaments 1

Megias ressalta que les mesures afecten directament els interessos dels clubs, sobretot els grups sèniors que entrenen més tard. Segons el regidora, hagués sigut més fàcil delimitar el tancament a les 22:00h. 

Megias horaris entrenaments 2

Des de la regidoria d’esports es mostren satisfets de la implicació, compromís i adaptació de les entitats torderenques en qualsevol moment de coordinació i implementació dels protocols de seguretat als equipaments municipals.