Tordera posa 111 sancions per no portar mascareta


La Policia Local de Tordera multa a les persones que no porten mascareta i no tenen una justificació vàlida. En concret, els agents han posat 111 sancions per no portar mascareta, tenir-la mal col·locada o portar-la penjant del braç.

El 9 de juliol, la Generalitat de Catalunya va fer obligatori l’ús de la mascareta a tota l’autonomia, fins i tot quan es pugui garantir la distància de seguretat. La Policia Local també ha denunciat 11 locals que no compleixen la normativa de protecció de la Covid-19. Escoltem l’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia.

alcalde sancions mascareta

Una vegada feta la denúncia, els assenyalats per l’incompliment de la normativa poden presentar les seves al·legacions, però si la denúncia es converteix en una multa efectiva suposarà un cost de 100 euros una vegada finalitzat el procés administratiu.