Troben mort Manuel, el veí de Badalona desaparegut que s’havia buscat per Tordera


El passat 16 d’octubre saltaven les alarmes per la desaparició de Manuel a Badalona i ara els Mossos ens fan arribar la pitjor de les notícies: l’home, de 81 anys, ha estat trobat mort.

El cos policial compartia en el moment de la desaparició una foto seva i demana ajuda a la ciutadania per trobar-lo. El descrivien com un home d’1,60 metres d’alçada aproximadament, cabell curt i blanc i ulls blaus. Explicaven també que requeria medicació i que cabia la possibilitat que estigués per Tordera. Precisament, dilluns i dimarts passat, conjuntament amb Protecció Civil Tordera, Mossos d’Esquadra i Bombers, van realitzar un dispositiu especial de recerca a la nostre població.

Malauradament, just una setmana després s’ha trobat el veí de Badalona sense vida, tal com apunten els Mossos en una publicació a Twitter, tot i es desconeix encara on s’ha localitzat el cos i quines han estat les causes de la mort.