Des de la Penya del Bistec no es plantegen expectatives futures massa optimistes pel que fa a la seva activitat identitària, el torneig de Bitlles a la Fresca


Des de l’inici de la situació d’excepcionalitat provocada per la COVID-19 fins a dia d’avui les restriccions s’han anat reduint considerablement, adaptant-les al que ja és la nova normalitat, tot i així, hi ha sectors que es segueixen veient durament afectats com és el cas de l’activitat esportiva no professional, suspesa des del dimarts 13 per un període de 15 dies a tota Catalunya per tal d’evitar l’empitjorament de les dades de contagis de coronavirus. En el cas de la Penya del Bistec, una de les entitats esportives torderenques de bitlles catalanes, aquesta nova restricció ha afectat el funcionament habitual de les lligues, els entrenaments i l’escola infantil. De la mateixa manera, es van veure obligats a suspendre el torneig de Bitlles a la Fresca que cada any té major participació i que ja és una data important a les agendes de molts torderencs que repeteixen o participen per primera vegada, així com per molts clubs de bitlles catalanes d’arreu de Catalunya que no dubten en reservar les primeres setmanes d’agost per formar-ne part.

Tall de veu 1 Quim Caballé

Quim Caballé, el president de la Penya del Bistec, ens explicava com finalment van decidir no realitzar les Bitlles a la Fresca donat l’augment de casos que s’estava produint les setmanes prèvies, tot i que d’altra banda, reconeix que potser va ser l’opció més encertada ja que les restriccions haurien provocat la pèrdua de l’essència del torneig.

Tall de veu 2 Quim Caballé

L’entrevista amb l’entitat la Penya del Bistec la podreu escoltar avui íntegrament després de l’informatiu de les 10:00h i les 19:00h.