El CPTordera suma la primera victòria de la temporada al Parroquial


Fins a tres vegades en el mateix partit l’equip torderenc va haver de remuntar el marcador per poder segellar la primera victòria de la temporada. En aquesta tercera jornada de l’OK Lliga Plata, el Club Patí Tordera va rebre el Companyia de Maria. Els gallecs van ser els primers en obrir l’electrònic però set minuts més tard els grocs i vermells van convertir l’empat. I aquesta situació es va tornar a repetir fins arribar al descans on el Tordera va poder revertir la situació i marxar amb el resultat de 3-2. A la segona part els visitants van seguir emputxant i van fer un gir amb el 3-4. El CPTordera tot i errar un penal i cometre la desena falta, que el Companyia va enviar al pal, l’equip de Tete Hugas va reaccionar i va arribar amb més oxigen al final. 7-4 va ser el complot global de l’enfrontament. El mateix entrenador torderenc destacava que el desgast patit pel conjunt gallec havia estat la clau del matx.

Hugas post partit companyia 1

Destacar el debut dels dos juvenils Eric Elias i Daniel Treccagnoli cobrint les baixes de Miki Grau confinat per haver estat en contacte amb un positiu i Pablo Torres sancionat del partit contra el Sant Cugat. Tete Hugas analitzava el paper dels més joves. Creu que han d’estar preparats per quan se’ls demani.

Hugas post partit companyia 2

El CPTordera no tornarà a la competició fins d’aquí a 15 dies ja que aquesta setmana el calendari marca descans.