L’ASSOCIACIÓ DE FIBROMIALGIA DE TORDERA I L’ALT MARESME RECULL SIGNATURES PER ENVIAR AL CONGRÈS DELS DIPUTATS AMB L’OBJECTIU QUE EL GOVERN RECONEGUI LA SEVA MALÀLTIA.


L’associació de fibromialgia Tordera i l’alt Maresme “Afitomar” és avui el col·lectiu convidat en l’entrevista amb les entitats de cada dilluns. Els membres d’afitomar, Rosa Solà i Alfonso Leon, asseguren que l’entitat ha començat a recollir signaturas per enviar-les al congrès dels diputats, per tal que l’administració central reconegui la seva malàltia. Alfonso Leon, explica quin és l’objectiu de les signaturas recollides. L’escoltem en un fragment de l’entrevista.

En l’entrevista del programa “la terenyina” els membres de l’associació Afitomar, també parlen sobre una revista trimestral que edita la mateixa entitat i de la seva col·laboració amb la Marató de tv3. L’entrevista amb l’associació de fibromialgia de Tordera i l’alt maresme, la podreu escoltar íntegrament desprès de l’informatiu de les 10 i 7 de la tarda o dissabte desprès de l’informatiu de la 1.