Educació informa de 3 grups confinats a Tordera


Classe online de l’escola Vedruna Tordera

Tordera tanca la setmana amb 3 grups confinats a les escoles i instituts.  Les dades sobre la incidència de la covid-19 als centres educatius procedeixen del portal Traçacovid del Departament d’Educació, que actualitza diàriament la informació disponible, a partir de les dades facilitades per cada centre.

A Tordera s’ha detectat casos de coronavirus a l’escola La Roureda i a l’ escola Vedruna.

A l’escola Vedruna hi ha 2 grups confinats que afecten a 51 alumnes i 3 docents; A l’escola La Roureda hi ha 1 grup confinat que afecta 23 alumnes i un mestre. La resta d’escoles torderenques funcionen en normalitat.

Les dades sobre l’índex de risc de l’epidèmia es calculen en base a la informació publicada diàriament pel Departament de Salut al web dadescovid.cat, destriant els tres dies anteriors a la seva publicació per raons científiques, per tal d’evitar la distorsió de la seva constant actualització.