Tordera registra 60 nous casos de Covid-19 durant la darrera setmana


Tordera registra 60 casos de Covid-19 a la última setmana i es posiciona en risc alt de contagi del virus. El total de casos acumulats al municipi ja és de 232 i es marquen 2465 casos sospitosos.

Una part important d’aquest increment a Tordera es deu a dos brots concentrats: el primer, tal com informàvem a una de les llars d’El Rusc i un segon detectat recentment a la residència Vitàlia l’Albert.

En ambdós casos s’està treballant d’acord amb el CAP i el Servei d’epidemiologia i s’han activat els protocols corresponents. La majoria de casos positius, hores d’ara, són asimptomàtics i/o lleus. L’Alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia donava detalls sobre aquest casos de Covid-19.

alcalde covid dades

Aquestes xifres suposen 65 casos registrats a Tordera en les dues últimes setmanes. La Taxa de reproducció de l’epidèmia ponderada setmanalment (rho7) puja aquesta setmana  a 3.00 (l’epidèmia creix si és superior a 1). També puja el risc de contagi, que es situa molt alt, amb un valor de 1113.84.

L’Ajuntament demana responsabilitat, prudència, reduir la mobilitat i utilitzar la mascareta.