Les pistes exteriors esportives tenen limitat el seu ús a les persones i entitats autoritzades


Tal i com ha marcat el Procicat i contemplen les últimes mesures adoptades per la Generalitat per combatre els rebrots de la Covid-19, les pistes exteriors esportives també pateixen restriccions i modificacions al respecte. Entre d’altres prohibicions, la pista d’Skate del parc de la Sardana té tancat el seu accés. A la resta d’instal·lacions que compleixen les característiques esmentades anteriorment, s’hi poden accedir sempre hi quan l’activitat esportiva estigui supervisada i es desinfectin i es netegen les zones comuns utilitzades. El regidor d’esports Pau Megias donava tots els detalls d’aquesta nova normativa que s’aplica des d’aquesta setmana.

Megias normativa suspensio 1

Megias aprofitava l’ocasió per demanar responsabilitat i col·laboració per respectar la senyalització col·locada estratègicament en aquestes pistes.

Megias normativa suspensio 2

Pel que fa als entrenaments, els clubs poden continuar desenvolupant-los amb normalitat extremant la vigilància i prevenció. El compliment de les indicacions dels plans sectorials han estat aprovats pel Comitè de Direcció del Pla d’actuació del PROCICAT.