El sènior masculí del CEEB Tordera preparat per començar temporada a la segona catalana


A l’espera del retorn a la normalitat pel que fa a les competicions esportives, els primers equips torderencs continuen entrenant i preparant la seva posada en escena. És el cas del sènior masculí del CEEB Tordera de la segona catalana, un projecte nou d’aquesta temporada i que té com a principal repte poder consolidar un equip masculí de bàsquet de referència al municipi. Aquest equip està dirigit per en Marc Alonso. Ell mateix comentava que ja feia dues temporades que hi anaven al darrere i que per fi ha arribat l’oportunitat bona per impulsar-lo.

Alonso equip masculi 1

Alonso detallava l’estil de joc i la filosofia que volen portar a pista partit rere partit sense auto pressionar-se pels resultats que puguin arribar.

Alonso equip masculi 2

Prefereixen ser cautelosos amb el nivell del grup que els ha tocat disputar la temporada, els han enquadrat amb el grup del Maresme-Barcelona. No volen marcar-se cap repte que no sigui consolidar els fonaments del conjunt masculí i afrontar amb la màxima ambició possible els enfrontaments. Si tot va com ha d’anar el debut de l’equip serà dissabte de la setmana que ve a casa contra el Llefià.