L’ASSOCIACIÓ DE COMERCIANTS DE TORDERA CENTRE INICIA ELS ACTES DE LA CAMPANYA PROMOCIONAL DE NADAL.


L’Associació de Comerciants de Tordera Centre ha editat un catàleg promocional amb l’objectiu que es converteixi en una guia pràctica per als clients a l’hora de realitzar les seves compres.
La dinamitzadora comercial. Gemma Garcia, assegura que al catàleg s’hi troba informació diversa per a l’usuari, així com informació sobre les ofertes especials que les diferents botigues realitzen durant l’any i un apartat especial anomenat “Avança’t al Nadal”.

Amb aquest espai diverses botigues ofereixen descomptes del 10 % al 30 % en diferents productes i els descomptes seran vàlids fins al 10 de desembre.
L’Associació de Comerciants ha publicat 2000 exemplars dels catàlegs que es repartiran als mateixos establiments associats.
Per altra banda, el col·lectiu també prepara la campanya de Nadal amb diferents activitats. D’una banda, es repeteixen els sortejos de paneres, lots i vals bescanviables que s’han dut a terme els anys anteriors. Durant el desembre les botigues disposaran d’urnes perquè tots els clients puguin participar en els sortejos d’una seixantena de premis que es sortejaran el 28 de desembre al Teatre Clavé. Així ho explica la dinamitzadora comercial, Gemma Garcia.

En el marc de la campanya de Nadal, l’Associació de Comerciants també ha organitzat el tercer concurs infantil de dibuix. Tots els nens i nenes entre 4 i 12 anys podran participar-hi demanant a les botigues associades la làmina reglamentària.

Els participants hauran de lliurar el dibuix les mateixes botigues i el dia 5 de gener es farà el lliurament de premis, corresponents a vals bescanviables i trofeus cedits per Caixa Sabadell.
Per al mateix dia 5 de gener, l’Associació ha organitzat per segon any la ludoteca a la plaça de l’Església. A més, aquest any es comptarà amb un torneig de 3×3 de bàsquet al carrer. Les inscripcions per participar en el torneig es faran el mateix dia a la plaça de l’Església.
Finalment, els comerciants de Tordera Centre han posat a la venda els números per a la loteria de Nadal de l´entitat. El número és el 27423, mentre que el preu de la participació és de 5 ?, lliures de donatiu. La dinamitzadora comercial, Gemma Garcia anima a tots els torderencs a participar en les activitats organitzades per aquestes festes i adquirir el número de loteria de Nadal de l’entitat.

Amb aquestes campanyes de Nadal l’Associació de Comerciants de Tordera Centre dóna un pas més per a la promoció i divulgació dels establiments tal com es recull en el Pla de dinamització del comerç local.