TORDERA PARTICIPARÀ EL PROPER 18 DE DESEMBRE EN UNA NOVA EDICIÓ DE LA MARATÓ DE TV3 AMB L’ORGANITZACIÓ DEL MERCAT SOLIDARI.


Tordera participarà un any més a la Marató de TV3 el dia 18 de desembre i que aquest any estarà dedicada a la lluita contra l’alzheimer i altres malalties del cervell.
Seguint la línia encetada fa uns anys i vistos els bons resultats aconseguits, s’ha proposat de nou l’organització del Mercat Solidari. Com cada any, totes les entitats que vulguin participar podran muntar arreu del mercat les parades amb material de la Marató i les guardioles perquè tothom pugui fer les donacions voluntàries. Així ho explica el regidor de participació ciutadana, Josep Llorens.

L’horari aproximat del Mercat Solidari serà de 9 a 2 del migdia i el punt de trobada serà a les 9 h a l’Oficina de Suport a l’Associacionisme.
Per aquest motiu totes les entitats i col·lectius que vulguin participar al Mercat Solidari, podran formalitzar la seva participació a través del formulari de la pàgina web www.tordera.org o bé trucant a l’Àrea de Serveis Personals de l’Ajuntament (937643717). D’altra Banda, Ràdio Tordera, Ràdio Blanes, Ràdio Palafolls i Ràdio Calella, preparen un programa conjunt, per recollir fons per la marató de TV3.