Parcs infantils tancats de 20:00h a 8:00h


Atenent la resolució del Departament de Salut de noves mesures en matèria de salut pública les zones d’esbarjo infantils estaran tancats de 20:00h a 8:00h. L’Ajuntament de Tordera ha col·locat senyals informatives a tots els espais afectats per les noves restriccions per aturar la pandèmia. També no es poden utilitzar les barbacoes del Parc Prudenci Bertrana ni de la zona de Sant Ponç.

Les pistes esportives NO SUPERVISADES tampoc es podran fer servir. La resta de pistes (cobertes) tindran accés restringit (podran fer ús d’aquestes pistes les entitats i escoles que mantenen la seva programació d’entrenaments)

La Policia Local i Protecció Civil vetllaran pel compliment d’aquestes mesures que seran per un període inicial de 15 dies a comptar des de divendres passat.