IniciNoticiesPolíticaCINC JOVES TORDERENCS FUNDEN LA SECCIÓ LOCAL DE PARTIT POPULAR, AMB L'OBJECTIU...

CINC JOVES TORDERENCS FUNDEN LA SECCIÓ LOCAL DE PARTIT POPULAR, AMB L’OBJECTIU DE PRESENTAR CANDIDATURA A LES ELECCIONS MUNICIPALS DEL 2007.

El Partit Popular tindrà finalment secció local a Tordera. Cinc joves del municipi, amb inquietuds polítiques, han decidit consolidar el partit a Tordera. Un dels fundadors, Xavier Martín, explica d’on va sorgir l’iniciativa.

El Partit Popular de Tordera, es presentarà avui en un acte al local Emili Vendrell. La presentació comptarà amb l’assistència del secretari general provincial del PP, Jordi Cornet i la secretaria general comarcal, Norbea Pelaez.
Els nous representants del PP a Tordera, treballaran a partir d’avui, per poder presentar una candidatura a les eleccions municipal del 2007, tal i com explica, Xavier Martín.

Xavier Martín, recorda que tothom qui estigui interessat a col·laborar en el projecte del Partit Popular a Tordera, serà benvingut.

La presentació de la secció local de Partit Popular de Tordera, està oberta a tothom i serà avui a dos quarts de 8 de la tarda, al local Emili Vendrell.

ÚLTIMES NOTÍCIES