El 10è aniversari del Fotoclub Tordera ha tingut com a protagonista la limitació d’activitats i esdeveniments provocada per les restriccions pel coronavirus


El Fotoclub Tordera celebra els seus 10 anys en una situació totalment desfavorable, tot i que, tal i com ens explica el seu president, Xavier Llop, han fet tot el possible per continuar amb la seva activitat de la millor manera possible, s’han vist obligats a suspendre un seguit d’activitats i sortides especials que tenien organitzades en motiu del seu aniversari.

Tall de veu 1 Xavi Llop

El president de l’entitat ens explica que per les properes dates tenen organitzades una versió presencial i una versió virtual de les diferents activitats previstes, per tal d’assolir el volum de gent desitjat complint sempre amb les mesures de seguretat pertinents i, a més a més, també ha avançat que tenen pensada una activitat sorpresa per abans que acabi l’any i que esperen poder realitzar.

Tall de veu 2 Xavi Llop

Fotoclub recorda que ja es pot reservar el calendari solidari 2021, que destina tots els beneficis a l’estudi i la lluita contra la COVID-19 a través de la fundació de La Marató, omplint el formulari que es pot trobar a la web: fotoclubtordera.cat.