El CPTordera remunta el partit però acaba cedint els quatre últims minuts


Enfrontament totalment boig i ple d’imprecisions el que es va viure el dissabte tarda a la pista del Dominicos de la Corunya. El Club Patí Tordera va sortir sense masses idees a la primera part i lluitant pel control de la pilota. De totes formes els grocs i vermells van aguantar fins a les portes del descans, Pablo Fernandez pels locals va obrir la llauna. A la represa, la versió torderenca ja va ser millor i amb més oxigen. Quan semblava que estàvem més a prop de l’empat, Martin Payero va posar el 2-0. I el marcador es podria obert més si no fos per l’aturada d’Arnau Anglas a la desena falta visitant. La reacció no es va fer esperar i un xut de l’Eloi Roura a 12 minuts per acabar va retallar distàncies amb el 2-1 i Pablo Torres tres minuts més tard de falta directa va aconseguir l’empat a 2. Però quan semblava que el duel s’acabaria així Jaco Garcia va convertir el 3-2. Els àrbitres i les poques oportunitats finals ja no van deixar al conjunt torderenc poder rascar res més. El tècnic Tete Hugas comentava que el seu equip havia anat de menys a més.

Hugas post dominicos

El proper partit del CPTordera serà aquest dissabte a les 19:45h al Parroquial i rebran el Companyia de Maria en aquesta tercera jornada de l’OK Lliga Plata.