L’ASSOCIACIÓ DE GENT GRAN I RÀDIO TORDERA FINALITZEN AVUI EL PERÍODE DE PRESENTACIÓ DE TREBALLS DEL 15è CONCURS DE POESIA I RAPSODES.


L’associació de gent gran de l’Esplai, amb el suport de la fundació “La Caixa” i Ràdio Tordera ha organitzat un any més el concurs de poesia i rapsodes. El període presentació de treballs finalitza avui.
Les poesies participants es recitaran dins el programa “Tardes de Poesia” el dissabte 10 de desembre de 6 a 8 del vespre.
La prova de rapsodes es durà a terme al programa “Tardes de poesia” el dissabte 3 de desembre a partir de les 6 de la tarda, i cada participant haurà de recitar un poema obligat escollit pels organitzadors i un altre que podrà triar el mateix concursant. El lliurament de premis tindrà lloc el dissabte 17 de desembre, a dos quarts de 10 de la nit, a la sala d’actes de l’esplai. Durant el l’entrega de premis es recitaran les poesies amb els rapsodes guanyador.