Promoció Econòmica posa a disposició el cens de serveis a domicili


Davant les noves mesures establertes per la Generalitat de Catalunya en relació a la situació sanitària de la Covid-19 i que afecten de manera contundent el sector de la restauració així com els serveis d’estètica o fisioteràpia, l’Àrea de Promoció Econòmica de Tordera es posa a la disposició de tot el teixit econòmic per ajudar-lo en els tràmits, gestions i dubtes que puguin sorgir durant aquest període. Tal com vam succeir durant el confinament, l’Ajuntament ha obert de nou el formulari d’inscripció al cens de serveis i establiments amb repartiment a domicili, pensat especialment en aquesta ocasió per a bars i restaurants que vulguin oferir aquest servei durant els 15 dies de vigència de les noves mesures restrictives.

Per inscriure’s cal omplir el formulari que trobareu a www.tordera.cat i se’n farà difusió  a través de les xarxes socials i el web municipal.

Per altra banda, l’Àrea de Promoció Econòmica recorda que l’Ajuntament ofereix microcrèdits a cost 0% a petites i mitjanes empreses locals per fer front a les despeses generades de la situació sanitària. L’objectiu d’aquests ajuts és facilitar l’accés al finançament de les empreses viables de la situació d’afectació per la crisi de la Covid-19 i que han vist greument perjudicada la seva activitat a causa d’aquesta.