El CPTordera visita demà la pista del Dominicos de Galicia amb el repte de sumar la primera victòria


Una de les excepcions que tenim amb els primers equips torderencs per aquests 15 dies de suspensió esportiva serà amb el Club Patí Tordera. Al militar a l’OK Lliga Plata, lliga que es disputa a nivell estatal, els torderencs no s’aturaran. Aquest dissabte a les 18h disputen la segona jornada a la pista del Dominicos de Galicia. L’entrenador Tete Hugas feia la prèvia del partit la setmana passada just després d’empatar a 4 a casa contra el Sant Cugat.

Hugas previa dominicos

Els gallecs van començar la temporada empatant també a 7 contra el filial del Liceo. L’enfrontament entre el Dominicos i el CPTordera es podrà seguir en directe per Ràdio Tordera amb en Joan Martín que es desplaçarà amb l’equip. “Els jugadors torderencs s’han hagut de sotmetre a proves antígens tal com obliga la Xunta de Galícia per poder disputar el partit”.