EL 90% DE LES PROPOSTES DE LES ENTITATS S’INCLOURAN EN EL PRESSUPOST DEL 2006.


Més del 90% de les propostes de les entitats s’inclouran en el pressupost del 2006. Aquest va ser l’anunci, que ahir van transmetre l’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia, davant els representants de les entitats locals, en un acte al teatre Clavé.
En total, l’ajuntament va rebre unes 25 propostes de les entitats per ser incloses al pressupost municipal. El regidor de participació ciutadana, Josep Llorens, avança que les principals inversions que demanen les entitats són un casal per joves, un hotel d’entitats i una millora en les subvencions.

Llorens va fer un balanç positiu de l’iniciativa, tot recordant que s’inclouran un 90% de les propostes fetes arribar per les entitats.

L’objectiu del govern, es que el pressupost es converteixi, en una eina més oberta i participativa, en la qual s’ha trobin implicats els diferents sectors socials del municipi. El govern, espera que el pressupost municipal del 2006, es pugui aprovar abans de finalitzar de l’any.