Ensenyament organitza la Sessió “Què fer com a pares i mares davant l’assetjament escolar?”


En el marc dels recursos per fomentar la participació i l’acompanyament de les famílies en el procés educatiu d’infants i joves, la regidoria d’Ensenyament impulsa juntament amb la Diputació de Barcelona, la programació d’una nova sessió. Tenen com objectiu la millora de les competències i habilitats parentals, aconseguir que s’impliquin eficaçment en la construcció d’una dinàmica familiar positiva i promoure el desenvolupament de models parentals adequats. 

Per aquesta activitat les famílies aprendran a identificar situacions de risc d’assetjament escolar, aprenent a identificar quan cal buscar ajuda. Es buscaran estratègies per fomentar canvis i afavorir l’acompanyament positiu i l’autonomia dels fills.

Per aquesta ocasió la trobada serà telemàtica i cal inscripció prèvia al formulari que trobareu a www.tordera.cat. La cita serà el dimarts 20 d’octubre a les 17:30h, dirigida a famílies amb infants d’entre 3 i 10 anys.