ELS PAGESOS DE TORDERA, BLANES, MALGRAT I PALAFOLLS ORGANITZEN DIUMENGE UNA TRACTORADA CONTRA EL CÀNON QUE VOL IMPOSAR L’AGÈNCIA CATALANA DE L’AIGUA.


Els pagesos de Tordera, Blanes, Malgrat i Palafolls organitzen aquest diumenge una mobilització de protesta contra el cànon que l’Agència Catalana de l’Aigua vol fer pagar al col·lectiu per extreure aigua dels seus pous de la Tordera a partir de l’any vinent. Segons explica el president de la Cooperativa Agrària la baixa Tordera, Carles Aulet, la tracturada recorrerà els pobles Palafolls, Blanes i Tordera.

Carles Aulet, recorda que demanen els pagesos a l’Agència Catalana de l’Aigua, amb aquesta manifestació.

La mesura s’emmarca dins dels pressupostos de l’organisme per l’any 2006 com a repercussió dels costos de la dessaladora de Blanes, que fins ara només pagaven els usuaris directes de la conca de la Tordera.