El Consell Comarcal llança la campanya “Llogant el teu pis, guanyes” per ampliar l’oferta d’habitatges assequibles al Maresme


Augmentar l’oferta d’habitatge assequible. Aquest és l’objectiu de la campanya “Llogant el teu pis, guanyes” que el Consell Comarcal del Maresme va presentar i que pretén duplicar el nombre de pisos disponibles a la Borsa de Lloguer de la comarca. Actualment, la borsa de lloguer disposa de 40 habitatges distribuïts en 13 municipis. L’objectiu del Consell és doblar com a mínim aquest nombre, tenir oferta als 25 municipis en els quals té competència l’Oficina d’habitatge i donar resposta a la llista d’espera de la Borsa que actualment compta amb 200 persones.

És per això que la campanya “Llogant el teu pis, guanyes” es dirigeix principalment a les persones propietàries de pisos buits i desocupats, i fa èmfasi en els avantatges que suposa incloure el pis en la Borsa de lloguer del Consell Comarcal. Escoltem la campanya audiovisual que s’ha engegat.

campanya lloguer social

La borda de lloguer del Consell Comarcal ofereix també informació diversa i assessorament gratuït.