Obertes les inscripcions per a la Catequesi


La parròquia de Tordera informa que a partir d’avui i fins al 16 d’octubre s’obre el procés d’inscripcions per al nou curs de Catequesi. Els interessats es poden apuntar de 17:00h a 19:00h al local del carrer Sant Antoni, número 5. El preu és de 20 euros/any. El rector Salvador Juanola confirma que les classes es faran al local del carrer Sant Antoni amb totes les mesures de seguretat per la Covid-19.

catequesi 1

Recordem que s’inscriuen a la Catequesi de Primera Comunió els infants que ara comencen el 2n curs de Primària i per confirmació els infants que ara comencen 5è de primària. Escoltem el rector Salvador Juanola.

catequesi 2

La parròquia informa que també a obert un compte de Facebook on es penjaran informacions i noticies relacionades amb la institució.