IniciNoticiesRegidories L'AJUNTAMENT DE TORDERA PROMOURÀ LA SETMANA VINENT DIFERENTS ACTUACIONS PER SENSIBILITZAR...

L’AJUNTAMENT DE TORDERA PROMOURÀ LA SETMANA VINENT DIFERENTS ACTUACIONS PER SENSIBILITZAR LA POBLACIÓ CONTRA LA VIOLÈNCIA VERS LES DONES.

En motiu de la commemoració del Dia Internacional contra la violència vers les dones, que es celebra el dia 25 de novembre, l’Ajuntament de Tordera ha programat diverses actuacions que es duran a terme entre el 25 de novembre i el 2 de desembre.
Aquestes accions consistiran en l’aprovació d’un manifest al plenari municipal del proper 24 de novembre, pel qual el consistori mostrarà el seu rebuig contra la violència de gènere. A banda de l’aprovació del manifest, durant la setmana es repartiran fulletons informatius, pins, cartells i pancartes amb l’objectiu que, durant tota la setmana, s’afavoreixi la sensibilització de la població respecte aquesta problemàtica. La regidora de Benestar Social, Mercè Jimenez, assegura que s’està treballant amb les escoles i el casal de la dona per conscienciar i explicar aquesta problemàtica.

Per altra banda, l’emissora municipal Ràdio Tordera s’afegirà a la causa mitjançant la difusió de falques sobre de la campanya de sensibilització i amb l’emissió d’un programa especial.
Els actes per commemorar el dia internacional contra la violència vers les dones finalitzarà el dia 2 de desembre amb un cine fòrum amb la projecció de la pel·lícula sobre aquesta temàtica Te doy mis ojos, al Teatre Clavé.

ÚLTIMES NOTÍCIES