L’ASSOCIACIÓ DE GENT GRAN I RÀDIO TORDERA CONTINUEN EL PERÍODE DE PRESENTACIÓ DE TREBALLS DEL 15è CONCURS DE POESIA I RAPSODES.


L’associació de gent gran de l’Esplai, amb el suport de la fundació “La Caixa” i Ràdio Tordera ha organitzat un any més el concurs de poesia i rapsodes. El concurs de poesia estarà dividit per quatre grups. Cada treball haurà de tenir un màxim de 30 versos i s’hauran de signar amb un pseudònim o lema. El nom, cognoms i l’adreça de l’autor hauran d’anar dins d’un sobre tancat i caldrà entregar quatre còpies del treball abans del 25 de novembre al local de l’Esplai o a Ràdio Tordera. Les poesies participants es recitaran dins el programa “Tardes de Poesia” el dissabte 26 de novembre de 6 a 8 del vespre.
D’altra banda, el concurs de rapsodes, serà a partir dels 19 anys. La prova de rapsodes es durà a terme al programa “Tardes de poesia” el dissabte 3 de desembre a partir de les 6 de la tarda, i cada participant haurà de recitar un poema obligat escollit pels organitzadors i un altre que podrà triar el mateix concursant. Per participar al concurs de rapsodes, caldrà inscriure’s a Ràdio Tordera o a l’Esplai abans de 25 de novembre.
Un dels organitzadors del concurs, Joan Madrid assegura que fins al moment s’han recollit una quinzena de treballs.

El lliurament de premis tindrà lloc el dissabte 17 de desembre, a dos quarts de 10 de la nit, a la sala d’actes de l’esplai. Durant el l’entrega de premis es recitaran les poesies amb els rapsodes guanyador.