EL TEATRE CLAVÉ ACULL UNA NOVA EDICIÓ DE LA CAMPANYA “L’ART DE SER ESPECTADOR”, ON PARTICIPARAN MÉS DE 13.000 JOVES DE LA COMARCA DEL MARESME I LA SELVA.


El Teatre Clavé acull un any més el programa “L’art de ser espectador”. Aquesta campanya està adreçada a alumnes de cicle infantil, de primària i secundària d’escoles del Maresme i de la Selva.
La campanya inclou actuacions de teatre, música i dansa de companyies catalanes, espanyoles i extrangeres, entre elles destaca la representació de “El follet i el sabater”, a càrrec de la companyia “Sim salabim” i de “Frankestein” de la companyia IPA produccions. El director del teatre clavé, Josep Navarro avança algunes de les companyies que participen en aquest campanya.

Uns 13.000 joves de Calella, Pineda, Santa Susanna, Malgrat de Mar, Palafolls, Hostalric, Maçanet i Tordera visitaran al teatre clavé per gaudir d’aquestes representacions.

Josep Navarro destaca l’augment d’alumnat participant en la campanya, fet que demostra la seva consolidació en l’àmbit comarcal.

En total, la campanya oferirà 20 actuacions repartides durant tot el curs escolar.
La campanya “L’art de ser espectador” està organitzada pel Servei de Cultura i Educació de la Diputació de Barcelona i patrocinada per “La caixa Laietana”.