El Casal de Joves presenta la programació de tardor


El Casal de Joves de Tordera enceta la programació de tardor aquest mateix dilluns. Durant darrer trimestre de l’any, l’espai lúdic torderenc segueix apostant per propostes adreçades a un públic jove i adaptades a la situació actual provocada per la pandèmia.

La programació d’aquesta tardor, compta amb propostes diàries.  Els dilluns, converses en anglès. Dimarts, taller de fotografia. Els dimecres, taller de cant. De cara a dijous es durà a terme un taller de tècniques d’estudi, i finalment, els divendres serà el torn del taller de cuina. Totes aquestes activitats són gratuïtes adreçades a nens i nenes entre 12 i 16 anys, i tenen lloc cada tarda a partir de les 17:30h. La dinamitzadora i membre del casal de joves, Sònia Aliva, explica com han estat adaptades totes aquestes activitats per la Covid-19.

Casal Joves 1

Enguany el túnel del terror, una de les activitats tradicionals en els darrers anys del casal de joves, ha hagut de ser suspès per la situació sanitària. Com a alternativa aquesta tardor l’entitat torderenca ha preparat un Scape Room.

Casal de joves 2

Aquesta tardor el Casal de Joves també modifica el seu horari. L’espai romandrà obert els matins de dilluns a dimecres de 10:00h a 13:00h, cal demanar cita prèvia. Les tardes de dilluns a divendres 16:00h a 20:00h. I el primer i tercer dissabte de cada mes de 16:00h a 19:00h. Per a més informació poden trucar al 93 764 58 85 o al 671 650 631, o també contactar amb el Casal de Joves a través de les seves xarxes socials.