Demà torna la competició oficial pel primer equip del CFTordera


Demà dissabte a les 18:00h de la tarda en directe per Ràdio Tordera,  si res no ho impedeix, tornarà a rodar la pilota de manera oficial pel primer equip del Club Futbol Tordera. Els grocs i vermells estrenaran la segona catalana contra el Guíxols al camp municipal d’esports. El tècnic torderenc Josep Matas “Pai” comentava que després de sis mesos aturats, han completat una pretemporada totalment diferent i complexa.

Matas inici cftordera 1

La plantilla per aquest curs presenta la mateixa base del curs passat amb alguns reforços en algunes posicions que els ha de permetre poder-se consolidar a lliga. L’entrenador del CFTordera analitzava com es presenta la temporada.

Matas inici cftordera 3

Si res no canvia durant el dia d’avui, els partits al municipal d’esports es disputaran sense públic tal i com aplica l’entitat amb els enfrontaments dels jugadors de major d’edat que es juguen a casa. Només estarà permès l’accés als mitjans de comunicació que cobreixin la cita. Un any més, Ràdio Tordera retransmetrà en directe tots els partits d’aquest curs del CFTordera. De fet, serà l’únic canal on es podran seguir en viu tots els enfrontaments, com des de ja s’ha fet durant molts anys.