Continua baixant el risc de contagi del Coronavirus a Tordera


Tordera registra 11 casos de Covid-19 a la última setmana i es posiciona en risc alt de contagi del virus. El total de casos acumulats al municipi ja és de 158 i es marquen 2030 casos sospitosos.

Aquestes xifres suposen 27 casos registrats a Tordera en les dues últimes setmanes. La Taxa de reproducció de l’epidèmia ponderada setmanalment (rho7) continua baixant i es situa aquesta setmana  a 1.21 (l’epidèmia creix si és superior a 1).També baixa el risc de contagi, però continua sent  alt, amb un valor de 145.21. El director del CAP Tordera, Leonardo Heredia valora l’estat de la pandèmia aquesta última setmana.

dades covid

És per això que els elements de protecció són tan importants. El correcte ús de la mascareta, mantenir la distància de seguretat i un rentat de mans habitual són prioritaris per a la salut. De fet, una persona portadora del virus i que no porti mascareta, té una possibilitat de transmissió a una persona sana que porti mascareta del 70%.