EL DEPARTAMENT DE BENESTAR SOCIAL FINALITZA DILLUNS VINENT LA CONVOCATORIA D’AJUTS PER A PERSONES AMB DEPENDÈNCIES.


El Departament de Benestar i família a través de l’institut català d’assistència i serveis socials recorda que dilluns vinent, 10 d’octubre finalitza la convocatòria d’ajuts per a persones amb dependències -fonamentalment gent gran- per tal que puguin mantenir-se al seu entorn social i familiar habitual a través d’una prestació econòmica de fins a 240 euros mensuals i la prestació de serveis a domicili. Aquesta ajuda s’inclou en el programa “Viure en família”, que aquest any es reorienta cap a la gent gran amb dependència moderada i severa i cap a persones amb discapacitat. La regidora de benestar social, Merce Jimenez, explica en que consisteix el programa “Viure en família”.

La convocatòria d’ajuts per a persones amb dependències finalitza el dilluns 10 d’octubre. Les sol·licituds per participar en el programa “Viure en família” es poden presentar a les oficines de Serveis Socials de l’Ajuntament de Tordera.