Avui s’inicia una nova temporada dels cursets de natació amb especials mesures de seguretat al CEM Tordera


Una de les activitats estrelles que ofereix el Centre Esportiu Municipal i que omple l’equipament gairebé totes les tardes d’usuaris, són els cursets de natació. Enguany, i com a la resta d’instal·lacions, malgrat que es diu que el clor pot ajudar a no transmetre el virus, des del CEM Tordera també han adaptat la part d’aigües amb diverses mesures per prevenir possibles contagis de coronavirus. La Mar Velez coordinadora del centre explicava el protocol que aplicaran pels cursets.

Velez natacio 1

A més a més es recomana l’ús del barnús i la mascareta serà obligatòria. Pel que fa a l’oferta de moment encara queden places per alguns grups, però es recomana que es demani informació a recepció per tal de poder coordinar millor tant l’espai com els nivells i grups. Jesús Salto responsable del manteniment i també coordinador, comentava que els aforaments s’han limitat però han ampliat horaris i les propostes de classes.

Salto natacio 2

Des del CEM disposen d’una aplicació pel telèfon que permet poder assegurar-se el torn i l’espai d’entrenament via cita prèvia.

Per qualsevol dubte us podeu adreçar via xarxes socials, correu electrònic o per telèfon al 937642676.