El Teatre Clavé estrena programació estable amb Zaquizamí


Amb el repte de continuar potenciant la cultura, omplir de vida els escenaris i oferir una possibilitat de cultura segura als artistes i companyies, el Teatre Clavé presenta una nova programació estable. Aquesta es durà a terme durant els mesos d’octubre i novembre en diverses propostes. Aquest dissabte arriba una nova proposta del cicle familiar del Teatre Clavé. Zaquizamí de la companyia Roberto Alonso ofereix una proposta de 60 minuts dirigida a nens i nenes majors de 4 anys.

Zaquizamí era el nom dels espais on es guardaven els objectes en desús. Un espectacle de dansa on les joguines i andròmines abandonades a les golfes cobren vida, busquen noves oportunitats i fan dels seus defectes virtuts. Un cant a la diversitat, a la solidaritat i a l’esperit de superació. Així ho explicava, Roberto Alonso en declaracions a Ona Maresme.

Zaquizami

La representació serà dissabte, 3 d’octubre a les 18:00h. Les entrades tenen un preu de 6 euros i l’associació de comerciants de Tordera Centre ofereix descomptes de 2 euros.