El primer equip del CFTordera arrenca el curs aquest dissabte a la segona catalana


Aquest dissabte a les 16h si res no ho impedeix tornarà a rodar la pilota de manera oficial pel primer equip del Club Futbol Tordera. Gràcies a l’ascens aconseguit la temporada passada finalitzant el curs en primera posició, els grocs i vermells estrenen la segona catalana al camp municipal d’esports. El tècnic torderenc Josep Matas “Pai” comentava la setmana passada a l’Ona Maresme que després de sis mesos aturats, estan completant una pretemporada totalment diferent i complexa. Malgrat tot, està reben bones sensacions per part dels jugadors.

Matas inici cftordera 1

Pel que fa a les mesures de seguretat, des del club torderenc han treballat de valent per ser el més previsors possibles. Pai reconeix que per part de la federació encara els falta rebre informació, sobretot en l’aspecte de competició.

Matas inici cftordera 2

La plantilla per aquest curs presenta la mateixa base del curs passat. De totes formes, des de la part tècnica han intentat fer alguns reforços en algunes posicions que els ha de permetre poder-se consolidar al grup. L’entrenador del CFTordera analitzava com es presenta la temporada.

Matas inici cftordera 3

A hores d’ara els partits al municipal d’esports es disputaran a porta tancada tal i com manté l’entitat amb els enfrontaments de majors d’edat. Una decisió que ha provocat un cert malestar entre alguns socis que no en tenen aquest tancament malgrat trobar-se en un espai a l’aire lliure. Els torderencs rebran el Guíxols, un rival que està cridat a posicionar-se a la part alta de la classificació.

Un any més, Ràdio Tordera retransmetrà en directe tots els partits d’aquest curs del CFTordera. De fet, serà l’únic canal on es podran seguir en viu tots els enfrontaments, com des de ja s’ha fet durant molts anys.