L’ASSOCIACIÓ CULTURAL I RECREATIVA PERE COT REPRESENTA AQUEST CAP DE SETMANA L’OBRA “INDIGENTS” AL TEATRE CLAVÉ.


L’associació cultural i recreativa Pere cot, representarà aquest 8 i 9 d’octubre l’obra “Indigents” de Juli-Manel Pou i Vilavella. L’obra compta amb un repartiment del 9 actors i actrius: JOSEP RUSCALLEDA, JOAN MANCHO, ANTONI VERGÉS, IOLANDA CELMA, CARME MULLON, LLUIS PUIG, ANNA PASCUAL, JOAN MADRID, QUERALT AMETLLER . El director de l’obra, Esteve Maresme, explica l’argument de l’obra.

Desprès de 5 representacions per diversos teatres de la comarca, aquesta serà la primera vegada que és realitza l’obra al teatre clavé.

La representació d'”Indigents” a càrrec de l’associació cultural i recreativa Pere Cot serà dissabte, 8 d’octubre a les 10 de la nit i diumenge, 9 d’octubre a les 7 de la tarda. Les entrades anticipades es poden reservar al teatre clavé o trucant al 93.765.05.72.