El TKD+Tordera aconsegueix mantenir la massa social i amplia la seva oferta de classes


Des del club tkd+Tordera Taekwondo continuen amb els seus entrenaments setmanals al seu nou local. De fet, han crescut i mantingut la seva massa social fins al punt de repartir i ampliar horaris i dies de classes. L’espai on realitzen l’activitat esportiva es troba totalment adaptada a les noves mesures de seguretat, l’ús de la mascareta és obligatori i a més a més també disposen de l’espai suficient que els permet mantenir les distàncies de seguretat recomanades. L’Oscar Pavon, mestre i coordinador de l’entitat afegia que gràcies a la bona demanda, han pogut ampliar el ventall d’activitats i també l’horari.

Pavon tkd inici 1

El Taekwondo per a totes les edats des de l’escoleta fins als adults, la defensa personal i la novetat principal, la gimnàstica són els plats forts del curs. Pavon ens donava més detalls sobre aquestes tres temàtiques i com les treballen. Comença explicant l’esport reina del Taekwondo.

Pavon tkd inici 2

Encara queden places disponibles segons l’horari a convenir. Per a més informació us podeu adreçar a les xarxes oficials del facebook i instagram.