Concentració avui a les 19:00h davant l’ajuntament contra la inhabilitació del president Torra


Òmnium Cultural i l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) han convocat concentracions davant tots els ajuntaments de Catalunya en senyal de protesta contra la sentència del Tribunal Suprem que confirma la inhabilitació d’un any i mig al president Torra per desobediència. A través de les xarxes socials, les dues entitats han citat la ciutadania a les 19:00 hores per donar suport al president Torra. Òmnium ho farà sota el lema ‘Mai no podran inhabilitar el poble!’, mentre que l’ANC ha escollit com a lema ‘Defensem el President, lluitem la independència!’.

Les dues entitats conviden a la ciutadania a concentrar-se davant de l’ajuntament de Tordera a les 19:00h per exigir una resposta contundent a les institucions catalanes.