L’Ajuntament regula la celebració del mercat dels dimarts


L’Ajuntament de Tordera manté la voluntat de mantenir el mercat dels dimarts, després que els paradistes intersetmanals es mostressin a favor de mantenir l’activitat. Per aquest motiu, el ple de l’Ajuntament de Tordera va aprovar la setmana passada una regulació de l’establiment i prestació d’aquest servei. La regidora de mercats i promoció econòmica, Nàdia Cantero valora el bon funcionament del mercat i el servei que presta.

mercat nadia

La iniciativa dels dimarts, que va impulsar-se des de l’Ajuntament amb l’inici del confinament, té l’objectiu principal d’abastir amb l’alimentació bàsica als torderencs durant el temps en què el tradicional mercat dels diumenges es trobava fora de servei. Els grups polítics locals van votar a favor de la iniciativa i l’oportunitat que brinda per revitalització el nucli històric. Escoltem Oriol Serra (CUP), Xavier Pla (+Tordera), Miriam Rocabruna (ciutadans), Salvador Giralt (En Comú Podem) i Marta Paset (ERC).

mercat grups

El punt es va aprovar per unanimitat.